Støtteforening

Ny forening stiftet i Rødekro

En ny forening har set dagens lys i Rødekro. En forening med formålet, at skabe flere og bedre muligheder for sport- og fritidsfolket i Rødekro og omegn.

Støtteforeningen ønsker at forbedre mulighederne for at være fritidsaktiv i området og har stillet skarpt på Fladhøjområdet, hvor både børn og voksne allerede i dag, jævnligt opholder sig i forbindelse med deres fritidsaktiviteter.

Vi ønsker, at alle som har lyst til at dyrke deres sport- eller anden fritidsaktivitet i Rødekro, både har mulighederne og faciliteterne, uden at være nødt til at forlade byen.

I dag låner flere foreninger både Hærvejsskolens mulitisal samt byens 2 haller, og alligevel kniber det med at få plads til alle aktiviteterne og med både en stor børnehave og kommunens største skole, er der kraftigt behov for flere faciliteter i Rødekro.

Den nye støtteforening vil, i samarbejde med skole, børnehave, idrætsforeninger, klubber og øvrige interessenter, arbejde for at skaffe midler til at opføre en hal mere omkring det, i forvejen godt besøgte Fladhøjområde (en Fladhøjhal 2).

Med en ny hal, ønsker man, ud over mere plads, at kunne tiltrække flere unge med en ide om at idræt også kan være ”på tværs”. Unge som gamle, skal kunne udforske sport og foreningsliv på tværs af sportsgrene og aldre, for på den måde at skabe endnu større og bedre fritidsliv i Rødekro. Der vil ligeledes være øget fokus på handikap- og e-sport i et ønske om at der skal være plads til alle.

Lyset skal altid brænde på Fladhøj – det er der alle kan mødes i fritiden.

Vi håber naturligvis på byens opbakning, så drømmen om at gøre området aktivt og åbent for alle, kan blive til virkelighed.

Støtteforeningen består i dag af: Jane Wollesen, Dan Hundrup, Jørgen Romme, Helle Lausten og Heidi Borella (billede)

Følg med her i Kometbladet og på facebook, hvor vi snart vil få vores egen profil.

Støtteforeningen for Fladhøj Hal 2.
Rødekro Udviklingsråd | CVR: 38322230 | 6230 Rødekro  | Tlf.: +45 29 63 89 76